Ik (Anouk dus!) sta van kleins af aan al met een camera in mijn handen om de verhalen en mensen om me heen vast te leggen. Met als bijnaam nieuwsgierig aagje was het dus ook niet gek dat ik de studie journalistiek ben gaan doen en vervolgens in zowel de foto- als videowereld ben beland. Ik ben me de laatste jaren gaan specialiseren als fotograaf en dan met name in food fotografie. Ik zoek altijd naar de juiste balans tussen het visuele en inhoudelijke aspect. Dus niet alleen mooie plaatjes, maar ook een goed verhaal.
Daarnaast werk ik voor diverse opdrachtgevers als beeldredacteur. Bij onder meer ANP/Hollandse Hoogte en NRC Media ben ik regelmatig op de redactie te vinden. Juist van die diversiteit word ik enthousiast en krijg ik energie.

Naast beeld is koken (en eten uiteraard) mijn grote passie. Dit integreer ik dan ook steeds meer in mijn werk als fotograaf. Maar ik combineer voeding niet alleen met beeld; ik kook ook graag voor je bij Oehmami. Dit begon als een incidenteel restaurantje in mijn huiskamer, maar groeit momenteel uit tot een steeds grotere onderneming waarbij ik onder meer pop-up diners in restaurants verzorg. Ondertussen heb ik ook mijn diploma behaald bij de vegetarische koksopleiding VIP Health & Nutrition. Bij elk project heeft voeding in combinatie met duurzaamheid mijn focus.

Neem gerust contact met me op voor een bakkie (of een happie).

06 28 61 08 76
hallo@anoukproduceert.nl
https://www.linkedin.com/in/anouk-bouten/