Ik (Anouk dus!) produceer beeld: zowel stilstaand als bewegend. Dat betekent dat ik zowel als foto- en videograaf werk en als de productie daarom vraagt, in samenwerking met andere specialisten. Ik zoek altijd naar de juiste balans tussen het visuele en inhoudelijke aspect. Dus niet alleen mooie plaatjes, maar ook een goed verhaal. Daarnaast werk ik voor diverse klanten als beeldredacteur. Onder mijn klanten vallen zowel commerciële (oa Top of Minds) als journalistieke (oa ANP/Hollandse Hoogte en NRC) en non-profit organisaties (oa Haagse Hogeschool). Juist van die diversiteit word ik enthousiast en krijg ik heel veel energie.

Naast beeld is koken (en eten uiteraard) mijn grote passie. Dit integreer ik dan ook steeds meer in mijn werk. Zo werk ik samen met Eat Art Collective en fotografeer ik voor horeca. Ik combineer voeding niet alleen met beeld: ik ben mede-organisator van onder meer de Future of Food Academy en ik kook graag voor je bij Oehmami, het restaurantje in mijn huiskamer. Momenteel ben ik mijn skills aan het verbeteren bij de vegetarische koksopleiding VIP Health & Nutrition. Voeding en duurzaamheid hebben mijn focus.

Neem gerust contact met me op voor een bakkie (of een happie).

06 28 61 08 76
hallo@anoukproduceert.nl
https://www.linkedin.com/in/anouk-bouten/

Ik vorm met een groep diverse specialisten De Reactor. Samen kunnen wij zorgen voor de vernieuwing en verbetering van jouw dienst of product. Meer weten? De reactor